Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating

FLOATING > FLOATING CONCEPTS

Premium Floating in magnesiumwater

voor zorg-, sport- en leisure ondernemers of
je eigen wellness spa

Premium floaten in magnesium is een unieke beleving. Het is de manier om stress los te laten en door de opname van magnesium via de huid, draagt het (wetenschappelijk bewezen) bij aan een goede gezondheid. Premium omdat onze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Bovendien biedt floaten een buitengewoon aantrekkelijk verdienmodel dat je eenvoudig in je onderneming integreert.
Of je nu een floatcentrum start, je bestaande zorgpakket uitbreidt of je hotel verrijkt met een health wellness experience center. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat. En als je je eigen wellness spa creëert, komen we gewoon bij je thuis.

PERMSAL PRODUCT & CONCEPT

02

PERMSAL PRODUCT

Float Cabine

De EXO float Cabine heeft dezelfde kenmerken als de float pod. Ook hier garanderen het antibacterieel sanitair acryl en het geautomatiseerde reinigingssysteem een uitstekende kwaliteit. 

02

PERMSAL PRODUCT

Float Pod

Het ontwerp van de float pod voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en design. De pod is gemaakt van antibacterieel sanitair acryl en uitgerust met een geautomatiseerd systeem, dat zorgt dat het bad na elke sessie leegloopt. Zo kan zowel het magnesiumwater (zout) als de float zelf volledig gedesinfecteerd en gereinigd worden. Het glanzende design geeft de float een frisse en uitnodigende uitstraling. De grote deksel kan in elke gewenste stand staan. Als de pod dicht is, voelt het ruim en geborgen, net alsof je terug in de baarmoeder bent. Er is plaats voor twee personen. Door de ingebouwde mogelijkheden voor licht-, geluid- en aromatherapie is de pod geschikt voor therapie-, health- en wellnessdoeleinden.
02

PERMSAL PRODUCT

Float Bath

Het float bath heeft dezelfde kenmerken als de float pod. Ook hier garanderen het antibacterieel sanitair acryl en het geautomatiseerde reinigingssysteem een uitstekende kwaliteit. Het verschil met de pod komt voort uit het rechthoekige, open design dat meer ruimte biedt. Hierdoor is het geschikt voor gezamenlijke therapie-, health- en wellnessdoeleinden.
04

PERMSAL S U P P O R T

Concept

Het bewijs dat magnesium gezondheidsbevorderend is, ervaren wij dagelijks in onze health wellness praktijk. Met ons Floating Magnesium Concept maken we deze gezondheidsvoordelen en de bijzondere dienstverlening die hieruit voortvloeit beschikbaar voor een grote doelgroep.
Een concept dat wij ontwikkelden vanuit onze jarenlange ervaring met ons Magnesium Experience Center. Know-how, marketing en een solide verdienmodel vormen de basis van dit concept en maken het direct integreerbaar in je onderneming.


Met onze steun creëer je zo een ijzersterke dienstverlening, of het nu gaat om één float voor een fysio- of massagepraktijk of meerdere floats voor een compleet health wellnesscentrum.

Floating: therapie, health en wellness

Floaten in magnesiumwater is win-win; gezondheidsbevorderend, omzetverhogend
en waarde toevoegend aan je (bestaande) dienstverlening.

Begin je eigen
floatcentrum

Voor ondernemers die gaan voor de top. Met onze Premium Quality floats bereik je het beste resultaat voor je onderneming én je klanten.

Zorg

Fysio- en massagetherapeuten, psychologen en andere zorgverleners creëren extra (passief) inkomen met een float. De cliënt profiteert van de gezondheidsvoordelen van floaten in magnesiumwater.

Hotels en
wellnessbranche

Exclusieve, extra service voor je gasten. Premium Quality floating verhoogt je omzet en vraagt slechts 20 m2

Topsport

Topsporters verbruiken meer magnesium. Floaten in magnesiumwater vult het verbruik direct aan, voorkomt spierkramp en verkort de periode van herstel.

Bedrijven

Een drukke dag vol vergaderingen en een medewerker die om aandacht vraagt. Met een uur floaten in magnesiumwater glijdt de stress van je af en laadt je batterij zich weer op.

Particulieren

Floaten in magnesiumwater draagt bij aan een gezonde leefstijl. Haal de gezondheidsvoordelen in huis. Wij verzorgen de complete installatie, ook bij je thuis.

Floating
introductie video

Wat is floaten, hoe is het ontstaan en wat zijn de voordelen? Deze introductie video neemt je mee in de bijzondere wereld van floating.

Floating als
business

Het businessmodel is bijzonder aantrekkelijk en kent veel voordelen. Floaten is een uniek gezondheidsproduct en eenvoudig integreerbaar in een nieuwe of bestaande onderneming met lage personeelskosten. Alles wat je nodig hebt is een ruimte van ongeveer 20 m² per float, om de float, de technische ruimte en een douche te plaatsen.


Ons businessmodel staat als een huis. Op basis van dit model is onze partner Hiltermann Lease bereidt om onze klanten diverse financieringsmogelijkheden te bieden voor de aanschaf van een of meerdere floats.

Referenties

‘Het geautomatiseerde reinigings- systeem van de floats is super. We ontvangen complimenten van onze klanten over de schone, lege float die zich voor hen met water vult. En na vijf jaar intensief gebruik zien ze er nog steeds nieuw uit.’ SenseCity Breda.

Magnesium en floaten

Het mineraal magnesium is na water en zuurstof onze derde levensbehoefte. Magnesium stuurt ruim 327 processen in ons lichaam aan. Het zorgt onder meer voor de ontspanning van de spieren, het zenuwstelsel en de bloedvaten. Omdat magnesium via de huid wordt opgenomen, bewezen door dokter Richard Danel van het Groningse Magnesium Health Institute, behoort floaten tot de top van gezondheidsbehandelingen

De opname via je huid is tijdens het floaten optimaal, aangezien de poriën door het warme water open staan en magnesium makkelijk doordringt tot je lichaamsvocht. Zo kan de magnesium direct zijn werk doen, waardoor floaten wordt ervaren als een energy boost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een uur floaten gelijk staat aan vijf uur slaap.

PERMSAL biedt een Premium floating solution

01

Premium Quality

Als importeur van Float Spa en EXO leveren we Premium floats met een uniek zelfreinigend waterreservoir. Het warme water verdampt niet in het externe, afgesloten reservoir. In de float zorgen warmtekabels voor een constante watertemperatuur van 36 graden Celsius. Een besparing van negentig procent energie in vergelijking met andere systemen.

02

Hygiëne

Door het antibacterieel sanitair acryl waarvan onze floats gemaakt zijn en het geautomatiseerde back-wash reinigingssysteem voldoen we aan de allerhoogste (toekomstige) hygiëne eisen. De float is alleen tijdens gebruik met water gevuld. Zo start elke sessie met zuiver water, vrij van drijvende haren en olieresten van de huid.
03

Design

Met drie verschillende uitvoeringen is er altijd een float die past bij je onderneming en je doelgroep. Bovendien kan de float in diverse RAL-kleuren en designs geleverd worden. Naast de antibacteriële werking, heeft het sanitair acryl van de pod ook een glanzende uitstraling.
04

Gemak

Met één druk op de knop zet een medewerker de gekozen floatsessie in werking. Het gemak van het geautomatiseerde bedieningspaneel dat via een computerprogramma op afstand te bedienen en te volgen is.
05

Ruimte

De benodigde ruimte is ongeveer 20 m² per float, om de float, de technische ruimte en een douche te plaatsen. Hoe je de ruimte het beste inricht en met welke (eenvoudige) middelen je de waarde en beleving verhoogt, bespreken we samen met jou en onze binnenhuisarchitect.
06

Proof of concept

Permsal Concepts beschikt over kerncijfers die leiden tot een interessant verdienmodel. Door te werken met bepaalde verwachtingen volgt het model de werkelijke resultaten op de voet.
07

Service & support

De float wordt altijd geïnstalleerd door onze eigen installateur. Bij het onderhoud kies je voor gemak door het uit te besteden aan onze onderhoudsspecialist, of je doet het, na een korte instructie, zelf.
08

Marketing

Naast foto- en filmmateriaal delen we onze jarenlange ervaring met de inzet van diverse marketingmiddelen om de beleving en de gezondheidsbevorderende werking van floaten in magnesiumwater te promoten.