Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
floating as a business
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
floating as a business
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
floating as a business
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
floating as a business

FLOATING > FLOATING BUSINESSMODEL

Permsal floating concepts

Maak floating ook onderdeel van jouw bedrijf. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat. Het model is opgebouwd uit diverse modules zoals marketing, een halve dag instructie, onderhoud en service. Daarbij is floaten een serieus verdienmodel met lage personeelskosten. Kortom het Permsal Floating Concept is eenvoudig te realiseren! Onderstaande kerncijfers geven inzicht in het verdienmodel.

PERMSAL C O N C E P T S

Businessmodel

Gemiddeld investeer je € 45.000 per float. Deze investering verdien je in drie tot zes maanden terug. Door de lage personeelskosten draagt de float snel bij aan een terugkerend passief inkomen.

Benodigde ruimte

Met een kamer van 14-16 m² in je praktijk of accommodatie waarin je een douche kunt plaatsen, beschik je al over de belangrijkste voorziening. De verdere aankleding en afwerking maakt het plaatje compleet.

Persoonlijk gesprek

Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We delen graag de details van dit interessante business model.

Vijf speerpunten van het floating businessmodel

01

Kern- en
ervaringscijfers

Permsal Concepts borgt een jarenlange ervaring in het aanbieden van floaten met als resultaat gedegen kern- en ervaringscijfers.
02

Financiering

In samenwerking met onze partner Hiltermann Lease bieden we op basis van ons businessmodel huurkoop aan. Deze financieringsvorm bestaat per float uit maandelijkse termijnen van +/- € 800,- (rente en aflossing) gedurende vijf jaar.

03

Onderhoud, service en instructie

Onze installateur plaatst de float(s). Onze waterspecialist vertelt je alles over het watermanagement en neemt het je desgewenst uit handen. Na plaatsing krijg je een halve dag instructie. Samen zorgen we voor een service concept op maat.
04

Marketing en promotie

Naast foto- en filmmateriaal delen we onze jarenlange ervaring met de inzet van diverse marketingmiddelen om de beleving en de gezondheidsbevorderende werking van floaten in magnesiumwater te promoten.
05

Totaalconcept

Het businessmodel is een totaalconcept, geschikt voor iedere ondernemer van zorgpraktijkhouder tot hotel of resort directeur. Zo maken we de gezondheidsbevorderende werking van floaten in magnesium voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk.

Een revolutie in health wellness

Magnesium is na water en zuurstof onze derde levensbehoefte. De toepassing van dit anti-stress mineraal in onze behandelingen is uniek en vernieuwend. Dagelijks ontvangen we dankbaarheid van onze klanten over de toename van hun vitaliteit. Onze win-win magnesium concepten maken deze bijzondere dienstverlening voor een grote doelgroep toegankelijk. Zo ontketenen we voor een health wellness revolutie: gezondheidsbevorderend, omzetverhogend en waarde toevoegend aan je (bestaande) dienstverlening.