Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Cabine
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Cabine
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Cabine
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Cabine

FLOATING > FLOAT CABINE

Het ontwerp van de EXO Float Cabine voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en design.

Comfort vertaald in hygiene, design, beleving en gebruiksvriendelijkheid maakt deze float tot de beste in zijn soort. Het geautomatiseerde backwash systeem reinigt het magnesiumwater en zorgt voor lage onderhoudskosten. Het garandeert optimaal gebruik en een lange levensduur van de float.

01

FLOAT CABINE

Hygiëne

Elke keer dat de EXO Premium Float gevuld en geleegd wordt, wordt het water door een geavanceerd filtratiesysteem en een fotokatalytische UV sterilisatie-eenheid gepompt. Dit is vele malen krachtiger dan de standaard UV die gebruikt wordt door andere floatpods op de markt. Zo start elke sessie met zuiver water, vrij van drijvende haren en olieresten van de huid. 

02

Design en
beleving

Het ovale design geeft de float een organisch en futuristische uitstraling. De grote deksel kan in elke gewenste stand staan. Door de voorgevormde leuningen en gepatenteerde antislip oppervlakken laten de gebruiker gemakkelijk instappen. De organische rondingen van de EXO float cabine helpen voorkomen dat zich binnenin condensatie opbouwt en verwijderen de kans op ongemakkelijke waterdruppels. Deze functie is uniek voor het EXO cabine-ontwerp. Tijdens de sessie kan men profiteren van de positieve effecten op de algehele gezondheid en welzijn.

FLOAT CABINE

03

Gebruiks-
vriendelijkheid

EXO control is een slimme interface waarmee medewerkers cabines kunnen bedienen en controleren via een tablet of pc. Ze hebben volledige controle over het EXO-systeem, inclusief verlichting, geluid en vul- en leegtijden. De geautomatiseerde controlesoftware van EXO zorgt ervoor dat het personeel zich volledig kan richten op klantenservice.

Met één druk op de knop start een medewerker een floatsessie. Na de sessie wordt het water automatisch afgevoerd naar een extern waterzuiveringsreservoir en wordt het desinfectiesysteem van de float geactiveerd. Een medewerker droogt vervolgens handmatig de float.

FLOAT CABINE

04

Backwash waterzuiverings-
systeem

Deze centrale verwerkingseenheid, ook bekend als de pompeenheid, is een autonoom zuiveringssysteem dat ervoor zorgt dat 100% van het magnesiumwater wordt verwerkt en ten alle tijden op optimale temperatuur van 36 graden wordt gehouden. Het magnesiumwater wordt door twee geavanceerde 1-micron absolute filters geleid, met superefficiënte UVC-sterilisatie en 4 KW titanium verwarming tijdens elke cyclus van de EXO float, inclusief vullen en legen.

FLOAT CABINE

05

Watermanagement

Het magnesiumgehalte en de kwaliteit van het water wordt elke ochtend en avond gemeten. In combinatie met maandelijks onderzoek in een laboratorium voldoe je met gemak aan de wettelijke hygiëne eisen. Daarbij heeft de waterreservoir tank een inhoud van 1000 liter (220 gallon). Dit vermindert het warmteverlies en de verdamping aanzienlijk. Wanneer het water in de tank zit kan de EXO Float cabine gemakkelijk worden gereinigd tussen elke floatsessie. Zo bespaar je negentig procent energie in vergelijking met andere systemen.

FLOAT CABINE

Vraag naar onze gepersonaliseerde
design mogelijkheden
06

Lage verbruikskosten

Minder warmteverlies wanneer de Premium Float niet in gebruik is, vermindert de verwarmingstijd en het elektriciteitsverbruik. Minder waterverdamping wanneer de Premium Float leeg is, betekent lagere waterrekeningen en minder tijd om de niveaus bij te vullen.

FLOAT CABINE

07

Optimaal comfort

Een EXO float cabine biedt de grootste interne ruimte van alle op de markt en kan comfortabel plaats bieden aan iemand tot 2,25 meter lang (7ft 4″). De brede opening maakt het instappen in de EXO float moeiteloos voor elke gebruiker. Voorgevormde leuningen en gepatenteerde antislip oppervlakken laten de gebruiker over de lage drempel stappen om vervolgens in de EXO float cabine stappen. De zachte LED-verlichting en geluid zorgen voor een optimale sfeer en unieke float beleving.

FLOAT CABINE

08

FLOAT POD

Wat is inclusief bij de EXO Float Cabine

  1. Licht en geluid beleving
  2. Beste (toekomstige) hygiëne eisen
  3. Geavanceerd backwash systeem
  4. Bedieningsgemak met EXO software display
  5. Twee jaar garantie
  6. Tien jaar oppervlakte garantie