Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Pod
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Pod
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Pod
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Floating Pod

FLOATING > FLOAT POD

Een unieke Floating Pod uitgerust met een geautomatiseerd backwash systeem.

Comfort vertaald in hygiene, design, beleving en gebruiksvriendelijkheid maakt deze float tot de beste in zijn soort. Het 4 + 1 stappen zuiveringssysteem reinigt het magnesiumwater en zorgt voor lage onderhoudskosten. Het watermanagement garandeert optimaal gebruik en een lange levensduur van de float.

01

FLOAT POD

Hygiëne

Door het antibacterieel sanitair acryl waarvan deze float is gemaakt en het geautomatiseerde back-wash reinigingssysteem voldoet hij aan de allerhoogste (toekomstige) hygiëne eisen. De float is alleen tijdens gebruik met water gevuld. Zo start elke sessie met zuiver water, vrij van drijvende haren en olieresten van de huid. Daarnaast verdubbelt het antibacterieel sanitair acryl de levensduur van een float. Onze pods  gaan 25 jaar mee, een exemplaar van polyester zo’n tien jaar.

02

Design en
beleving

De ovale pod oogt vriendelijk en de deksel kan in elke gewenste stand staan. In gesloten stand profiteer je van de neurologische effecten en ervaar je het ultieme gevoel van één zijn met jezelf. Het open bath biedt meer ruimte en gezamenlijke beleving. Natuurlijke geluiden, rustgevende aroma’s en zacht licht zijn naar wens instelbaar. De standaardkleur van de floats is wit. Naar wens zijn ze in verschillende RAL-kleuren met diverse designs leverbaar.

FLOAT POD

03

Gebruiks-
vriendelijkheid

Met één druk op de knop zet een medewerker een floatsessie aan. Het programma van de float is via een computer op afstand bestuurbaar. Na afloop van een sessie wordt het water automatisch afgevoerd naar het externe waterzuiveringsreservoir en treedt het desinfectiesysteem van de float in werking. Een medewerker droogt de float handmatig na. Om de instapdrempel te verlagen, is het mogelijk de float pod op een podium te plaatsen

FLOAT POD

04

4 + 1 waterzuiverings systeem

Het magnesiumwater loopt na een floatsessie door een 4 + 1 waterzuiveringssysteem, alvorens het in de afgesloten externe tank wordt opgeslagen. Het water passeert achtereenvolgens een acryl papier filter, zandfilter, UV desinfectie lamp, en krijgt tenslotte een injectie van waterstofperoxide. Periodiek wordt er een actief koolfilter geïnstalleerd. Als er geen sessie is, circuleert het water om de twee uur automatisch in de technische ruimte.

FLOAT POD

05

Watermanagement

Het magnesiumgehalte en de kwaliteit van het water wordt elke ochtend en avond gemeten. In combinatie met maandelijks onderzoek in een laboratorium voldoe je met gemak aan de wettelijke hygiëne eisen.

De in de wand van de float geïntegreerde warmtekabels zorgen voor een constante watertemperatuur van 36 graden Celcius. Bij opslag van het water in het externe reservoir, verdampt de warmte niet. Zo bespaar je negentig procent energie in vergelijking met andere systemen.

FLOAT POD

Vraag naar onze gepersonaliseerde
design mogelijkheden
06

Lage verbruikskosten

Minder warmteverlies wanneer de Premium Float niet in gebruik is, vermindert de verwarmingstijd en het elektriciteitsverbruik. Minder waterverdamping wanneer de Premium Float leeg is, betekent lagere waterrekeningen en minder tijd om de niveaus bij te vullen.

FLOAT POD

07

Een grote ruimte in de Pod

Er is plaats voor twee personen. Door de ingebouwde mogelijkheden voor licht-, geluid- en aromatherapie is de cabine geschikt voor therapie-, health- en wellnessdoeleinden.

FLOAT POD

08

FLOAT POD

Wat is inclusief bij de floatspa Pod

  1. Licht, geluid en aromatherapie beleving
  2. Beste (toekomstige) hygiëne eisen
  3. Geavanceerd backwash systeem
  4. Bedieningsgemak met software display
  5. Één jaar garantie
  6. Tien jaar oppervlakte garantie