Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
in de gezondheidszorg
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
in de gezondheidszorg
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
in de gezondheidszorg
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
in de gezondheidszorg

FLOATING > GEZONDHEIDSZORG

Revolutionaire behandelmethode voor gezondheidsinstellingen

Fysio- en massagetherapeuten, psychologen en andere zorgverleners creëren extra (passief) inkomen met een Premium float. De cliënt profiteert van de gezondheidsvoordelen van floaten in magnesiumwater.

De therapeut heeft een revolutionaire behandelmethode om fysiek en mentaal herstel te bevorderen. Daardoor onderscheidt je je van andere gezondheidsinstellingen.

Extra fundament voor zorg & welzijn branche

De Orbit Float is een extra fundament en behandeltool voor elke therapeut zonder daar fysieke inspanning voor te leveren. De Premium Float is uitzonderlijk in haar technologie en voldoet aan de allerhoogste (toekomstige) hygiënische eisen. Dit apparaat garandeert bedieningsgemak, lage energiekosten en een lange levensduur.

 

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om in te stappen in het unieke Floating Concept. Met onze jarenlange ervaring van magnesium en floats boosten we elke onderneming. Van logistiek tot bouwtechnisch, opleiding, marketing en het creëren van behandelmethoden. Daarnaast maakt de Permsal magnesium productenlijn de health beleving compleet. Magnesium wordt effectief via de huid opgenomen en het is direct voelbaar.

floatingf kopen gezondheidsinstelling praktijk therapeuten

Bewezen herstel met Premium Floating

Volgens professor en klinisch neuropsycholoog Justin Feinstein is float therapie, gewichtloos drijven in magnesiumwater, bewezen effectief in het herstellen van mentale en lichamelijke klachten. Door gewichtloos drijven, de prikkelloze omgeving en de opname van magnesium via de huid worden de thèta hersengolven geactiveerd. Hierdoor komen lichaam en geest in diepe ontspanning en neemt het lichaam de foetushouding aan, net zoals in de baarmoeder. Enkel in een diepe status van rust kan het lichaam herstellen van mentale disbalans. Naast deze werking helpt magnesium bij het aanmaken van gelukshormonen.

 

Daardoor kan floaten als een behandelmethode voor stress, burn-out en trauma’s zoals PTSS worden ingezet. Daarnaast geeft floaten uitkomst voor mensen met reumatische aandoeningen door de pijnstillende werking op spieren en gewrichten.

Plan van aanpak

Premium floaten in magnesium is een unieke beleving. Het is de manier om stress los te laten en door de opname van magnesium via de huid, draagt het (wetenschappelijk bewezen) bij aan een goede gezondheid. Premium omdat onze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Bovendien biedt floaten een buitengewoon aantrekkelijk verdienmodel dat je eenvoudig in je zorginstelling integreert.

Of je nu een floatcentrum start, je bestaande zorgpakket uitbreidt of je hotel verrijkt met een health wellness experience center. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat.

PERMSAL CONCEPT REFERENTIES

SenseCity Breda

Het Health Wellness concept van Permsal heeft ons op het juiste spoor gezet om onze onderneming succesvol te maken. Veel klanten komen voor ontspanning en een andere groep komt voor verlichting van mentale of fysieke klachten. Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit en hebben we gedegen stappen gemaakt in bv. Het onderhoud van onze floats.

Fysio Barendrecht

Met het toevoegen van Floating in onze praktijk merken we dat onze cliënten Floating bijzonder op prijs stellen. Naast de behandelingen die wij hun geven zien we dat ze ook sneller herstellen en regelmatig terug komen voor een float behandeling.

Future Office Amsterdam

We hebben echt wat toegevoegd aan de ontspannings mogelijkheden voor de medewerkers. Een tafeltennis tafel is leuk maar we merken dat floaten hun echt een energie boost geeft. De medewerkers floaten wekelijks waardoor zij zich vitaler voelen.hierdoor zien we een hogere productiviteit is op de werkvloer. We kunnen met trots kunnen zeggen dat we een gezond bedrijf zijn. Het is niet meer weg te denken in onze onderneming!