Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
voor hotels en wellnesscentra's
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
voor hotels en wellnesscentra's
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
voor hotels en wellness centra's
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
voor hotels en wellness centra's

FLOATING > HOTEL & WELLNESS

Revolutionaire stap in Health & Wellness

Floaten in magnesiumwater is een win-win; gezondheidsbevorderend, omzetverhogend en waarde toevoegend voor je (bestaande) hotel en wellness omgeving. Het is een beproefd concept dat de wellness branche naar een hoger niveau brengt waarbij gezondheid centraal staat. 


Creëer een unieke beleving en extra service voor je gasten met Premium Floating. Floating bevordert de algehele welzijn. Het vraagt slechts 20 m2 en dat maakt het ideaal om toe te voegen aan jouw wellnesscentrum of health club. 

Extra fundament voor hotel en wellness branche

De Premium Float is een extra fundament voor hotels en (aangrenzende) wellnesscentra’s. De Premium Float is uitzonderlijk in haar technologie en voldoet aan de allerhoogste (toekomstige) hygiënische eisen. Dit apparaat garandeert bedieningsgemak, lage energiekosten en een lange levensduur.

De gebruiker profiteert van de vele gezondheidsvoordelen door de effectieve opname van magnesium via de huid tijdens het floaten. Denk aan diepe ontspanning, vermindering van stress en meer energie. Het biedt gasten een unieke, op en top ontspannende ervaring. 

 

floating kopen hotels en wellness

Bewezen herstel met Premium Floating

Volgens professor en klinisch neuropsycholoog Justin Feinstein is float therapie, gewichtloos drijven in magnesiumwater, bewezen effectief in het herstellen van mentale en lichamelijke klachten. Door gewichtloos drijven, de prikkelloze omgeving en de opname van magnesium via de huid worden de thèta hersengolven geactiveerd. Hierdoor komen lichaam en geest in diepe ontspanning en neemt het lichaam de foetushouding aan, net zoals in de baarmoeder. Enkel in een diepe status van rust kan het lichaam herstellen van mentale disbalans. Naast deze werking helpt magnesium bij het aanmaken van gelukshormonen.

 

floaten premium floating bad kopen permsal concepts breda

Kies voor een beproefd concept

Premium floaten in magnesium is een unieke beleving. Het is de manier om stress los te laten en door de opname van magnesium via de huid, draagt het (wetenschappelijk bewezen) bij aan een goede gezondheid. Premium omdat onze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Bovendien biedt floaten een buitengewoon aantrekkelijk verdienmodel dat je eenvoudig in je hotel of wellnesscentrum integreert.

Of je nu een floatcentrum start, je bestaande wellness uitbreidt of je hotel verrijkt met een health wellness experience center. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat.

PERMSAL CONCEPT REFERENTIES

SenseCity Breda

Het Health Wellness concept van Permsal heeft ons op het juiste spoor gezet om onze onderneming succesvol te maken. Veel klanten komen voor ontspanning en een andere groep komt voor verlichting van mentale of fysieke klachten. Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit en hebben we gedegen stappen gemaakt in bv. Het onderhoud van onze floats.

floaten premium floating bad kopen permsal concepts breda

Van der Valk Noordwijk

We waren positief verrast door het vernieuwende concept van floating. Het is een gloednieuwe en unieke ervaring in het Aqua center voor hotelgasten dat tegelijkertijd diep ontspannend en gezond is. Het plaatsen van Premium Floats is een bijzonder, vernieuwende ontwikkeling in de wellness branche.

float kopen hotels wellness

Van der Valk Gilze-rijen

Na het openen van het tropische wellnesstuin en Health Club met Premium Floats is het nu een compleet, luxe resorthotel geworden. Elke dag worden de floats geboekt en we zien dat gasten vaker terug komen door het ontspannende resultaat. De service en wekelijks onderhoud van Permsal is professioneel en betrokken.