Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Magnesium experience
businessmodel
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Magnesium experience
businessmodel
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Magnesium experience
businessmodel
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Magnesium experience
businessmodel

Magnesium Experience concept

Voeg waarde toe aan het bestaande servicepakket van je zorgpraktijk, hotel of wellnessresort met het Magnesium Experience businessmodel. Ons model biedt complete begeleiding en ontzorging op maat. Het model bestaat uit twee modules: marketing en opleiding. Het is een serieus verdienmodel met lage personeelskosten. Onderstaande kerncijfers geven inzicht in het verdienmodel.

PERMSAL C O N C E P T S

Businessmodel

De totale investering is afhankelijk van de aard van je onderneming. Deze investering verdien je in drie tot zes maanden terug door het aanbieden van floatsessies naast de Magnesium Experience. Door de lage personeelskosten draagt het aanbieden van floating snel bij aan een terugkerend passief inkomen.

ROI float calculator

Benodigde ruimte

De Magnesium Experience vraagt om zo’n vijf tot zes ruimtes met een oppervlakte van zo’n 250 m2. 

Persoonlijk gesprek

Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We delen graag de details van dit interessante business model.

Vijf speerpunten van het Magensium Experience businessmodel

01

Kern- en
ervaringscijfers

Permsal Concepts borgt een jarenlange ervaring in het aanbieden van health wellness concepts met als resultaat gedegen kern- en ervaringscijfers.
02

Financiering

In samenwerking met onze partner Hiltermann Lease bieden we op basis van ons businessmodel huurkoop aan om de benodigde wellness apparatuur te financieren.
03

Opleiding

In drie tot vier weken leer je alles over de Magnesium Experience door mee te lopen in de praktijk bij SenseCity Breda
04

Marketing en promotie

Naast foto- en filmmateriaal delen we onze jarenlange ervaring met de inzet van diverse marketingmiddelen om de beleving en de gezondheidsbevorderende werking van de Magnesium Experience te promoten.
05

Totaalconcept

Het businessmodel van Permsal Concepts is een totaalconcept om de gezondheidsbevorderende werking van magnesium voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het is geschikt voor uiteenlopende dienstverleners zoals een zorgpraktijk, een hotel of een wellnessresort.

Een revolutie in health wellness

Magnesium is na water en zuurstof onze derde levensbehoefte. De toepassing van dit anti-stress mineraal in onze behandelingen is uniek en vernieuwend. Dagelijks ontvangen we dankbaarheid van onze klanten over de toename van hun vitaliteit. Onze win-win magnesium concepten maken deze bijzondere dienstverlening voor een grote doelgroep toegankelijk. Zo ontketenen we voor een health wellness revolutie: gezondheidsbevorderend, omzetverhogend en waarde toevoegend aan je (bestaande) dienstverlening.