Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Over ons
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Over ons
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Over ons
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Over ons

Permsal Concepts

Permsal staat voor jarenlange ervaring met het produceren en gebruik van magnesium om de gezondheid van mensen te bevorderen. Uit de synergie tussen de voordelen van floating en de opname van magnesium via de huid, werd Permsal Concepts geboren. Om met onze concepten de allerbeste kwaliteit te garanderen, werd Permsal importeur van Float Spa. Deze Hongaarse fabrikant is de enige aanbieder van Premium Quality floats. Premium omdat deze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Een uitstekende basis voor onze drie verschillende health wellness belevingsconcepten.

PERMSAL C O N C E P T S

Permsal Premium
Floating concepts

Een concept dat de aanschaf van een float voor iedere ondernemer, van een masseur tot een eigenaar van een wellnesscentrum, mogelijk maakt.

Permsal
Magnesium Experience

Een concept dat floating combineert met diverse health wellness behandelingen.  Voor zorgpraktijken, hotels, resorts en ondernemers in health wellness.

SenseCity totaal concept

Een concept voor zelfstandige ondernemers met ervaring en/of affiniteit op het gebied van health & wellness.

PERMSAL

01

PERMSAL MAGNESIUM

Magnesium

Passie voor een gezonde levenswijze

Magnesium is onlosmakelijk verbonden met een gezonde levenswijze. Het is onze passie om de weldaad voor lichaam en geest van dit anti-stress mineraal zoveel mogelijk door te geven. Doordat opname via de huid het meest effectief is, zijn we het gaan toepassen in onze health wellness behandelingen. Het is fijn om de dankbaarheid te ervaren van onze klanten die zich na een behandeling in onze health wellness praktijk SenseCity vitaler voelen. Het is onze missie om in health wellness een gezondheidsrevolutie te ontketenen.

PERMSAL

Permsal Magnesium

Permsal Magnesium verkoopt magnesium producten zoals olie, sportolie, vlokken en gel aan particulieren en professionals. De magnesium in de producten is afkomstig uit de Zechstein bron, de zuiverste bron ter wereld.

Permsal Experience Center

Het Permsal Experience Center is een trainings- en ervaringscentrum voor ondernemers die met Permsal magnesium (willen) werken zoals schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten, pedicures en sportschoolhouders.

Maik Lipsius

Maik begon samen met Marian van der Heijde in 2012 Permsal Magnesium. In de loop der jaren verwierf hij steeds meer kennis over het product. Om zijn kennis met professionele gebruikers te delen, startte hij samen met Marian het Magnesium Experience Center.

Marian van der Heijde

Marian is gespecialiseerd in geneeskrachtige planten en kruiden. Sinds de overname van SenseCity Breda in 2019 verfijnde ze het aanbod van de gezondheidsbehandelingen.

Samen delen Maik en Marian de passie om een gezonde levenswijze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Health Wellness

Een uur floaten staat gelijk aan vijf uur slaap. Bij onze Magnesium Experience ‘baden’ je spieren en gewrichten rijkelijk in magnesium met meer health wellness als resultaat. De diverse behandelingen van ons SenseCity totaal concept beantwoorden aan uiteenlopende vragen op health wellness gebied.

Om de helende werking van magnesium, of het nu gaat om therapie, wellness of health, goed te ervaren, is de juiste begeleiding van essentieel belang. Met Permsal Concepts delen we onze jarenlange ervaring. Zo maken we de gezondheidsvoordelen van magnesium voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk.