Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
bij je thuis
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium Floaten
bij je thuis
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
bij je thuis
slide-1
PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
bij je thuis

FLOATING > PARTICULIEREN

Eigen privé spa met Premium Floating

Creëer jouw eigen privé spa met Premium Floating. Floaten in magnesium water draagt bij aan een gezonde leefstijl. Met Premium Floating haal je de gezondheidsvoordelen in huis. De Premium Float kan in custom kleur en design worden ontworpen naar wens. Wij verzorgende complete installatie, ook bij je thuis.

Optimale gezondheid en welzijn bij je thuis

Tijdens het floaten ervaren de hersenen geen tot weinig prikkels, dit wordt sensorische deprivatie genoemd. Het tijdelijk ontbreken van de zwaartekracht ontlast je spieren en gewrichten, waardoor ze volledig ontspannen. Ook de gewichtloosheid laat je spier- spanning dalen. Omdat je float in een omgeving waar de temperatuur gelijk is aan je lichaamstemperatuur, blijf je in die constante toestand van diepe ontspanning.

Vervolgens vertragen de hersengolven van Beta (wakker) naar Thèta-hersengolven (overgang naar slaap of wakker worden) – dit is het onderbewustzijn en ultieme plek van diepe ontspanning. Het is de optimale staat voor de hersenen om het evenwicht (homeostase) in lichaam en geest te herstellen. 

Door de directe opname van magnesium via je huid vindt herstel plaats in je lichaam en door het loslaten van de opgebouwde spierspanning komen afvalstoffen vrij. Ook worden stress-hormonen vermindert en maak je ‘geluksstofjes’ aan. Hierdoor kan floaten bijdragen aan het verminderen van klachten voortkomend uit ziektes en blessures en angst verlichten. 

Floaten in magnesium behoort tot de meest gezondheidsbevorderende toepassingen.

Complete ontzorging op maat

Wij leveren de complete installatie, custom kleur en design bij jou thuis. De Premium Floats garanderen
de beste kwaliteit op basis van technologie, gebruiksgemak, design en optimaal comfort. We leveren op maat gemaakt advies, van logistiek en bouwtechnisch, dat zorgt voor een unieke uitstraling en beleving in jouw privé spa of badkamer.

exo premium float floating floaten cabine kopen

Plan van aanpak

Premium floaten in magnesium is een unieke beleving. Het is de manier om stress los te laten en door de opname van magnesium via de huid, draagt het (wetenschappelijk bewezen) bij aan een goede gezondheid. Premium omdat onze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. 

 

Heb je interesse? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

PERMSAL CONCEPTS REFERENTIES

SenseCity Breda

Het health Wellness concept van Permsal heeft ons op het juiste spoor gezet om onze onderneming succesvol te maken. Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit en hebben we gedegen stappen gemaakt in bv. Het onderhoud van onze floats.

Fysio Barendrecht

Met het toevoegen van Floating in onze praktijk merken we dat onze cliënten dit bijzonder op prijs stellen. Naast de behandelingen die wij hun geven zien we dat ze sneller herstellen en regelmatig terug komen voor een float behandeling.

Future Office Amsterdam

We hebben echt wat toegevoegd aan de ontspanningsmogelijkheden voor medewerkers. Een tafeltennis tafel is leuk maar we merken dat floaten hun echt een energie boost geeft. Het is niet meer weg te denken in onze onderneming!