Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS

PERMSAL NIEUWS

Premium Floating: 5 voordelen voor jouw sportschool of sportclub

Premium Floating: 5 voordelen voor jouw sportschool of sportclub

Floaten kan een waardevolle, omzetverhogende toevoeging zijn voor elke sportschool en sportclub. Of je nu een voetbalclub, een gym of een sportvereniging beheert. Hier ontdek je waarom een Premium Float implementeren een waardevolle stap is voor de sportbranche. Hier zijn een aantal redenen:

  1. Herstel en genezing: Floaten kan helpen bij het herstellen van spieren na een intensieve training. De gewichtloze omgeving in de float tank zorgt voor ontspanning van spieren en gewrichten en bevordert de bloedcirculatie. Dit draagt bij aan aan een sneller herstel en vermindering van spierpijn.

  2. Stressreductie: Sporten kan stressvol zijn voor het lichaam en de geest. Floaten kan helpen om deze stress te verminderen en een diepe staat van ontspanning te bereiken. Dit draagt bij aan het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van de algehele gezondheid van de sporter en atleet.

  3. Mentale focus: Floaten kan bijdragen aan het versterken van de mentale focus en concentratie. Dit kan een voordeel zijn voor sporters die een mentale uitdaging nodig hebben om beter te presteren.

  4. Nieuwe klanten: Het aanbieden van floaten kan nieuwe klanten aantrekken die op zoek zijn naar nieuwe manieren om te ontspannen en te herstellen na hun training. Het kan ook een interessant aanbod zijn voor mensen die niet van sporten houden, maar wel op zoek zijn naar manieren om hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

  5. Concurrentievoordeel: Niet alle sportscholen bieden floaten aan als onderdeel van hun diensten. Het aanbieden van floaten kan een concurrentievoordeel zijn en helpen om de sportschool te onderscheiden van andere concurrenten in de regio.

Kortom, het aanbieden van floaten kan een waardevolle toevoeging zijn voor elke sportschool en sportclub. Het kan helpen bij het herstellen van spieren, stress verminderen, mentale focus verbeteren, nieuwe klanten aantrekken en een concurrentievoordeel bieden. Door floaten aan te bieden, kunnen sportscholen hun diensten diversifiëren en bijdragen aan een gezonder en fitter leven voor hun klanten.


Is je interesse gewekt?
Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Play Video