Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS

Referenties

Verhalen van enthousiaste partners

SenseCity Breda

Het health wellness concept van Permsal heeft ons op het juiste spoor gezet om onze onderneming succesvol te maken. Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit en hebben we gedegen stappen gemaakt in bv. Het onderhoud van onze floats. Kom naar SenseCity voor een unieke float beleving!

float kopen hotels wellness

Van der Valk Gilze-Rijen

Na het openen van het tropische wellnesstuin en Health Club met Premium Floats is het nu een compleet, luxe resorthotel geworden. Elke dag worden de floats geboekt en we zien dat gasten vaker terug komen door het ontspannende resultaat. De service en wekelijks onderhoud van Permsal is professioneel en betrokken.

RKC Waalwijk floating concept eerste selectie profvoetballers

RKC Waalwijk

De eerste selectie spelers van RKC Waalwijk hebben een geslaagde 2 weken testcase gehad met de Orbit Float cabine. RKC heeft besloten om floating te implementeren als full-body recovery methode in het trainingsprogramma voor hun spelers. Er komen twee Premium EXO Float cabines in de toekomstige Recovery room, een mancave waar de spelers optimaal kunnen herstellen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

327003683_922632582515232_2598575090198519159_n

Cityspa Arnhem

De Premium floatcabines bieden onze klanten een diepgaande sensatie van ontspanning en welzijn, en het Permsal Magnesium Experience concept is het fundament geweest in de creatie van onze Cityspa. Deze innovatieve aanvulling heeft een onmiskenbare meerwaarde gebracht aan onze spa-ervaringen in Cityspa Arnhem. Dankzij Permsal Concepts en hun jaarlijkse trainingen kunnen we onze klanten nu een unieke, verrijkende ervaring bieden die ze elders zelden zullen vinden. We zijn blij met de positieve reacties van onze klanten en kijken uit naar de voortzetting van onze prettige samenwerking met Permsal Concepts om nog meer unieke wellnessbelevenissen te creëren.

permsal premium floaten floating concept kopen

Van der Valk Noordwijk

Sinds de opening van onze eerste Premium float in april 2023, hebben we een zeer positieve reactie gekregen van onze klanten. De introductie van dit floatbad is slechts het eerste hoofdstuk in ons streven naar een uitgebreide wellnesservaring die volledig gericht is op vele voordelen van magnesium. We kijken uit naar een verdere samenwerking en uitbreiding met Permsal Concepts. 

float cabine pod loomare breda te koop

Loo Mare Merselo

Het introduceren van de Premium floatcabine in oktober 2023 markeert het begin van ons streven naar een unieke wellnesservaring, die zich naadloos aansluit bij onze visie op Loomare als een rustgevende natuurplek. Wat Permsal Concepts echt onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en begrip van de behoeften in deze nieuwe floatbranche. Deze samenwerking heeft ons streven naar welzijn en die van onze gasten versterkt en we kijken vol verwachting uit naar verdere groei en samenwerking met Permsal Concepts.

“Floaten in Magnesium heeft mij geholpen om mijn sport prestaties aanzienlijk te verbeteren”

Annemiek Jansen, hardloopster