Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS

PERMSAL NIEUWS

Premium Floating een revolutie in de sportwereld

Dit brengt elke atleet en sportondernemer naar een hoger niveau

Sporten, in de moderne tijd is het een verlenging van ieders levensstijl. De sporter wilt gezond leven en het liefst zonder blessures. Daar heeft Permsal Concepts een unieke oplossing voor; de Premium Float. Floaten, gewichtloos drijven in magnesiumwater, bevordert sneller spierherstel, meer energie en uithoudingsvermogen waardoor sportprestaties verbeteren. Het is een zeer innovatieve en wetenschappelijk bewezen ontwikkeling voor zowel de atleet als de sportondernemer, de sleutel tot hogere atletische performance. Deze editie van de Nationale Sport Vakbeurs heeft Permsal Concepts hun primeur, de revolutionaire Orbit Float Cabine, voor het eerst gepresenteerd. Als importeur en leverancier van Premium Floats, streven zij ernaar om een revolutie in de Benelux en Duitse sport(medische) branche te ontketenen.

Sporters en atleten gebruiken float therapie vanwege de vele positieve effecten voor lichaam en geest. Floaten, gewichtloos drijven in magnesiumwater, wordt ingezet binnen de sportwereld voor hogere visualisatie vóór de wedstrijd tot herstel na een intensieve wedstrijd. Het is een zeer innovatieve en wetenschappelijk bewezen ontwikkeling binnen de sportwereld, de sleutel tot hogere atletische performance. “Het is onze missie om sporters en atleten bekend te maken met Premium Floating”, zegt Maik Lipsius eigenaar van Permsal Concepts.

 

Snel herstel door magnesium via huidopname
Topsporters verbruiken meer magnesium, hoe komt dat eigenlijk? “Bij zware inspanning verlies je via transpiratie veel magnesiumzouten, dit leidt tot een magnesiumtekort. Als je dit niet aanvult ontstaat stress, spierstijfheid, verzuring, verkramping en een hogere kans op blessures”, zegt Maik. Dat magnesium effectief via de huid wordt opgenomen weten veel sporters nog niet. “Magnesium dat via de huid wordt opgenomen helpt bij het direct ontspannen van spieren en pijnlijke gewrichten. Bovendien helpt magnesium bij het voorkomen van verzuring, het ondersteunt de energiestofwisseling en eiwitsynthese, verhoogt uithoudingsvermogen en bevordert sneller spierherstel waardoor je maximaal kunt presteren”, vertelt Maik Lipsius. Op celniveau is een gezonde calcium en magnesium balans de bouwsteen voor een functionerend lichaam. Kijk voor meer uitleg de onderstaande video.

Play Video

“Floaten in magnesiumwater vult het magnesiumtekort via de huid direct aan. Door de gewichtloosheid wordt je brein een gereset en wordt de werklast op spieren en gewrichten aanzienlijk vermindert. Hierdoor kan je lichamelijk, mentale en emotionele spanning loslaten. Het is een geheel unieke beleving voor sporters en atleten”, aldus Maik.

 

Premium Floating in de RKC Recovery Room
De eerste selectie spelers van RKC Waalwijk hebben de Orbit Float cabine 2 weken mogen testen. “De spelers van RKC werden enthousiast over floating. RKC wilt daarom floating implementeren als full-body recovery methode in het trainingsprogramma. Ze gaan twee Premium Orbit Float cabines in hun toekomstige Recovery room plaatsen, een mancave waar de spelers optimaal kunnen herstellen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, aldus Maik. Ook voor coaches, sportartsen en vele gezondheidspraktijken is floating een revolutionaire behandelmethode.

 

Premium Floating voor sportscholen en -clubs
De Premium Float is een beproefd fundament voor sportondernemers: het is gezondheidsbevorderend, omzetverhogend en waarde toevoegend aan je (bestaande) dienstverlening. Floating kan worden aangeboden binnen het abonnementsvorm of als upsell tool. “Daarom is de Orbit Float cabine een aantrekkelijke tool om nieuwe leden te werven, hogere klantenbinding op te bouwen en tegelijkertijd helpt het je te onderscheiden van gevestigde concurrenten. Dit geeft leden meer motivatie om voor jouw bedrijf of organisatie te kiezen”, zegt Maik Lipsius. Bovendien is de Orbit Float voor werknemers zeer gebruiksvriendelijk en met een minimum aan opleiding te bedienen. “Met jarenlange expertise, passie in floating en opname van magnesium via de huid kunnen we sporters en de sportbranche naar een hoger niveau brengen. Bij aankoop bieden we een aanvullende service om de Orbit Float bedrijfsklaar te maken”, aldus Maik.

Met premium Floating wilt Permsal Concepts een revolutie in de sportwereld ontketenen. “Met floating kunnen we sporters helpen om sportprestaties te verhogen en de sportondernemers bieden we een aantrekkelijk verdienmodel waarmee men in Health kan stappen. Als dat lukt, is onze missie geslaagd”, sluit Maik van Permsal Concepts af.

 

Heb je interesse? We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek. Mail of bel ons

 +31 (0)6 83990190 of   concepts@permsal.nl.