Permsal Concepts

FLOAT-BADEN-&-CONCEPTS
slide-1

PERMSAL C O N C E P T S
Preimum Floaten
en topsport
slide-1

PERMSAL C O N C E P T S
Preimum Floaten
en topsport
slide-1

PERMSAL C O N C E P T S
Premium floating
en Topsport
slide-1

PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating
slide-1

PERMSAL C O N C E P T S
Een businessmodel voor
Premium floating

FLOATING > TOPSPORT

Premium Floating een revolutie in de sportwereld

Sporten, in de moderne tijd is het een verlenging van ieders levensstijl. De sporter wilt gezond leven en het liefst zonder blessures. Daar heeft Permsal Concepts een unieke oplossing voor; de Premium Float. Floaten, gewichtloos drijven in magnesiumwater, bevordert sneller spierherstel, meer energie en uithoudingsvermogen waardoor sportprestaties verbeteren. Het is een zeer innovatieve en wetenschappelijk bewezen ontwikkeling voor zowel de atleet als de sportondernemer, de sleutel tot hogere atletische performance

Als importeur en leverancier van Premium Floats, streven wij ernaar om een revolutie in de Benelux en Duitse sport(medische) branche te ontketenen.

floaten voetbal atleten

Hogere klantenbinding met Premium Floating

Vaak worden floats ingezet als regeneratie binnen de sport(medische) branche in Nederland. Zo kunnen coaches, fysiotherapeuten, sportartsen, sportscholen, topsportverenigingen en vele gezondheidspraktijken floaten voorschrijven om het herstelproces te bevorderen. 

Zo dient een Premium Float als een extra faciliteit waar leden gebruik van kunnen maken om hun gezondheid na het sporten te bevorderen. Bovendien is het een reden voor leden om langer in de sportschool of sportclub te blijven. Het is een aantrekkelijke tool om een duurzame relatie met leden op te bouwen én een extra motivatie om voor jouw sportschool of sportclub te kiezen.

Extra fundament voor elke sportschool en -clubhouder

Floaten kan worden aangeboden binnen het abonnementsvorm of als upsell tool. Daarom genereert de Premium Float als een extra fundament waarmee je je kunt onderscheiden van gevestigde concurrenten, de sportscholen en Health clubs. Daarnaast is de Premium Float natuurlijk een beproefd middel om meer inkomsten te genereren. Door het gebruiksgemak van het apparaat kan elke werknemer met weinig opleiding de float bedienen. Bij aankoopbieden we een aanvullende service om de Premium Float bedrijfsklaar te maken.

Of je nu een floatcentrum start, je bestaande zorgpakket uitbreidt of je hotel verrijkt met een health wellness experience center. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat. En als je je eigen wellness spa creëert, komen we gewoon bij je thuis.

Plan van aanpak

Premium floaten in magnesium is een unieke beleving. Het is de manier om stress los te laten en door de opname van magnesium via de huid, draagt het (wetenschappelijk bewezen) bij aan een goede gezondheid. Premium omdat onze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Bovendien biedt floaten een buitengewoon aantrekkelijk verdienmodel dat je eenvoudig in je onderneming integreert.

Of je nu een floatcentrum start, je bestaande health faciliteiten uitbreidt of je hotel verrijkt met een Premium Float. Met ons businessmodel bieden we complete begeleiding en ontzorging op maat. 

PERMSAL CONCEPT REFERENTIES

RKC Waalwijk floating concept eerste selectie profvoetballers

RKC Waalwijk

De eerste selectie spelers van RKC Waalwijk hebben een geslaagde 2 weken testcase gehad met de Orbit Float cabine. RKC heeft besloten om floating te implementeren als full-body recovery methode in het trainingsprogramma voor hun spelers. Er komen twee Premium Orbit Float cabines in de toekomstige Recovery room, een mancave waar de spelers optimaal kunnen herstellen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Fysio Barendrecht

Met het toevoegen van Floating in onze praktijk merken we dat onze cliënten dit bijzonder op prijs stellen voor een betere gezondheid en herstel. Naast de behandelingen die wij hun geven zien we dat ze ook regelmatig terug komen voor een float behandeling.

Feyenoord Rotterdam

Onze eerste selectie spelers hebben floating mogen ervaren. We gaan floating implementeren in het programma van de spelers met als doel om hun sportprestaties te verbeteren. Zodat ze scherp, gefocust en met voldoende uithoudingsvermogen maximaal kunnen presteren bij trainingen en wedstrijden.